Dibond
  • Dibond
  • Dibond
  • Dibond

Dibond

Toimitetaan jälkeen
  • Lähetetään 5 arkipäivän jälkeen
0,00 €
(0,00 € Tax incl.)

25 000 tyytyväistä asiakasta
Nopeat toimitukset
Henkilökohtainen palvelu
Erinomainen
Perustuu 314 arvosteluun
Valittavissa olevat lisätarvikkeet
Kuvaus

Kylttimme on painatettu litteällä printillä suoraan koville materiaaleille, kuten Forex, kanavamuovi, akryyli, Alu-Bond tai Köma Foam (Kapa). UV-tekniikan avulla painotuotteista tulee kestäviä, mikä tekee näistä kylteistä sopivat sekä sisä- että ulkotiloihin.

Dibond-merkit ovat vakaita ja sopivat hyvin pieniin ja suuriin merkkeihin. Painatamme myös monille muille materiaaleille. Ota meihin yhteyttä, mikäli tarvitset neuvoja.

Hintaan sisältyy valinnainen väritulostus. Kaikki materiaalit voidaan painattaa joko yksipuolisesti tai kaksipuolisesti.

Dibond 3mm

Kylttien Ferrari! Levymateriaali, joka koostuu kahdesta ulommasta alumiinikerroksesta (0,3 mm) sekä polyeteeniytimestä. Dibondin rakenne tarjoaa materiaalin, joka on kevyt mutta jäykkä, ja siten uskomattoman vahva ja kestävä.

Dibond on erinomainen materiaali kaikenlaisten korkealaatuisten kylttien painatukseen. Suosittu materiaali muun muassa huonekalusuunnittelussa, kauppojen julkisivuissa sekä opasteissa/sisustuksessa baareissa, yökerhoissa, hotelleissa jne.

Graafinen materiaali
Tarvitsemme painatusvalmiin tiedoston koossa, jonka valitsit yllä.


Voit ladata materiaalin joko tänne tuotesivulle tai ostoskoriin. PDF-muotoa suositellaan ensisijaisesti siksi, että se on alustasta riippumaton.

Suosittelemme tiedostolle resoluutioksi 150 DPI, jotta saat parhaan mahdollisen laadun.

Lue sivulta lisää graafisista tiedoista.

Tiedostojen siirto
Tiedostojen siirto | Selaa
VEDÄ JA PUDOTA TIEDOSTOT TÄHÄN
TIEDOSTON MAKSIMIKOKO : 1200 MB

  NIMI KUVAUS Val
Ei tiedostoja

5 muut tuotteet samassa tuoteryhmässä

Liittyvät tuotteet