Printlit / Trycka.se / PrintGroup Nordic AB

Meidän historiamme

Printlit.fi on vakiintunut tuotemerkki, joka on ollut markkinoilla jo vuodesta 2011 lähtien. Tuotemerkin omistaa Printgroup Nordic AB, joka osti liiketoiminnan syksyllä 2019. Printgroup Nordic AB on vakiintunut toimija markkinoilla ja toiminut vuodesta 2007 lähtien. Ensimmäisenä askeleena Tryckan kehittämisessä olemme avanneet uuden verkkosivuston, jolla olet nyt. Täällä tarjoamme saman valikoiman kuin ennenkin, mutta alustalla, joka tarjoaa suurempia mahdollisuuksia.

Oma tuotanto mahdollistaa nopeammat toimitusajat, minkä ansiosta voimme nyt tarjota roll-upeja, jotka toimitetaan samana päivänä kuin tilaus vastaanotetaan. Nopeammat toimitusajat voivat todennäköisesti ulottua myöhemmin koskemaan joitakin muitakin tuotteistamme. Valikoimaa laajennetaan myös huomattavasti tulevana vuonna. Trycka.se on saatavilla useissa maissa Printlit-tuotemerkillä.

PrintGroup Nordic AB

PrintGroup Nordic AB:llä on monivuotinen kokemus tuotannosta samalla alalla. Meillä on laaja valikoima ja valmistamme suurimman osan tuotteistamme itse, mutta teemme myös yhteistyötä muiden yritysten kanssa.

Keskitymme suuresti työntekijöihimme ja tiedämme, että siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Tyytyväinen henkilökunta ja tyytyväiset asiakkaat ovat avaimet menestykseen tällä toimialalla. Kiitämme sinua siitä, että annat meille palautetta, jos sinusta tuntuu, että emme vastaa odotuksiisi.

Tehtävämme
Trycka.se
Fabriksvägen 8A
SE-375 30 Mörrum

E-post: support@trycka.se
Organisationsnummer: 556643-6779