YMPÄRISTÖPOLITIIKKAMME – KESTÄVÄÄ KEHITYSTÄ

Ympäristötyömme

Ympäristö on tärkeä meille kaikille ja tiedämme, että asiakkaamme jakavat tämän näkemyksen kanssamme. Siksi varmistamme kehittävämme yritystä ympäristön ja päästöjemme suhteen siten, että vaikutuksemme ympäristöön ovat mahdollisimman pienet. Ruotsin ympäristötavoitteet, kuten myös 17 maailmanlaajuista tavoitetta, ovat meille tärkeitä.

Tavoitteenamme on vähentää haitallisten kemikaalien käyttöä. Jätemaalit ja muut mahdolliset kemikaalit kerätään ja annetaan kierrätettäväksi

Pyrimme aina tilaamaan suuria määriä, kun hankimme varastoomme uutta materiaalia. Se vähentää toimitusten kokonaismäärää ja lisää saatavilla olevien tuotteiden määrää. Kun toimitamme tavaroita sinulle asiakkaana, kierrämme pahvipakkaukset ja pakkaamme tehokkaasti pakettien määrän vähentämiseksi.

Toimittajamme tarjoavat yhä enemmän ympäristöystävällisiä tuotteita, ja valikoimaamme päivitetään jatkuvasti niin, että asiakas saa valittavaksi enemmän ja parempia tuotteita. Asiakkaana olet tässä mukana ja voit vaikuttaa valinnoillasi!


Pyrimme seuraaviin ympäristötavoitteisiin:

  • Parannamme omaa tietämystämme painoalan ympäristöasioista, jotta voimme pysyä ajan tasalla uusien materiaalien, värien ja laitteiden suhteen.
  • Työskentelemme toimittajien ja kumppaneidemme kanssa ensisijaisesti ympäristöä ajatellen.
  • Vähennämme energiankulutusta ja kuljetuksia.
  • Vähennämme toimestamme syntyvien jätteiden määrää.
  • Pidämme työntekijämme tietoisina ympäristöpolitiikastamme sekä siitä, kuinka työskentelemme sen suhteen yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Ympäristö ja kestävä tuotanto ovat itsestäänselvyys meille Printlitissa. Jos haluat tietää enemmän siitä, minkä puolesta toimimme ja mitä teemme, voit aina ottaa yhteyttä meihin puhelimitse numeroon 09-42454376 tai sähköpostitse osoitteeseen support@printlit.com.