Messutiskit

Tuotteita yhteensä 13 kpl.

Näytetään 1-13 yht. 13 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Messupöydät ja podiumit

Levy, näyttelypöytä, podium, infotiski tai pulpetti. On monia nimiä, jotka kuvaavat samaa asiaa, ja luultavasti näille on myös vähintään yhtä monta käyttötarkoitusta. Tuotemerkkien esitteleminen ja mainonta voivat olla yksi messupöydän ilmeisimmistä käyttötarkoituksista, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö pöytä voisi toimia erilaisissa käyttötarkoituksissa. Pöytää voidaan käyttää infopisteenä tai vastaanottona. Aseta kutsuva hedelmä- tai karkkikulho houkuttelemaan asiakkaita yhteyshenkilönne luo. Tai ehkä paikkaa tarvitaan sopimusten tai muiden tärkeiden asiakirjojen allekirjoittamiseen. Joskus osaston henkilökunta voi tuntea olonsa rauhallisemmaksi, jos heillä on jotain, minkä takana seistä, ja johon voi halutessaan nojata. Vesipullojen tai muiden yksityisten esineiden piilottaminen on myös yksi arvostettu käyttötapa. Mieti ensin, mitä ominaisuuksia pöytääsi tarvitset, ja valitse sitten oikea pöytä teille sopiviin tarpeisiin.

Viesti

Mitä tulee painatustiedoston luomiseen pöytää varten, tulee ottaa muutamia asioita huomioon. Koko pöydän pinta ei ensinnäkään näy aina kaikista kulmista, joten älä sijoita pöydän sivuihin tärkeitä viestejä. Tavallinen ratkaisu on sijoittaa yrityksen logo keskitetysti keskelle pöytää. Usein itse pöytä on tapahtumien keskiössä messuosastolla, joten vakautta huokuva muotoilu on usein hyvä idea pöytää valittaessa.

Kuvan vaihtaminen

Kaikkiin pöytiin voidaan myöhemmin vaihtaa kuva. Se on sekä taloudellista sinulle että hyväksi ympäristölle. On myös mahdollista ostaa useampi viesti samalla kertaa, jotta sinulla olisi mahdollisuus vaihtaa eri viestien välillä. Voit esimerkiksi mainostaa useampia erilaisia tuotteita ja paljastaa uuden tuotteen messujen jokaisena päivänä. Tai vaihtoehtoisesti useampi yritys voi jakaa saman pöydän, mutta käyttää kukin omia viestejään.

Pöytälevy

Eri pöydille on saatavilla erilaisia pöytälevyjä, ja hieman kalliimmilla pöydillä on usein mahdollisuus erilaisiin materiaalivalintoihin pöytälevyssä. Tämä on jotain, joka voi vaikuttaa koko osaston ulkoasuun. Harjattu metalli ja tammi antavat kaksi selvästi erilaista vaikutelmaa. Joten mieti kokonaisuutta rakentaessasi osastoasi, jotta esimerkiksi valitsemasi roll-upit ja pöytälevyt olisivat keskenään yhteensopivia.

Kuljetus

Jotkut kalliimmista pöydistä toimivat usein myös kuljetuslaukkuina. Tämä on täydellistä silloin, kun sinulla on muita näyttelytuotteita, jotka on helppo kuljettaa tai varastoida. Näissä hieman kalliimmissa pöydissä on myös pyörät ja kahvat, jotka tekevät niistä helppoja liikuttaa, aivan kuten pyörällinen matkalaukku.