Messuseinä Popup Kangas Giant

Ihanteellisen messuille

Toimitetaan jälkeen
855,00 €
Määrä

Kuvaus

Pop-up-seinä on näppärä ratkaisu sinulle joka haluat sanomasi näkyviin mainoskaapissa, messuilla tai tapahtumassa. Sen voi pystyttää pikaisesti ja joustavasti mikä tekee siitä ihanteellisen sekä messuille, konferensseihin että liikekokouksiin. Konstruktio on valmistettu kevyestä alumiinista joten sitä on helppo kantaa mukana. Systeemi toimitetaan täydellisenä: 4-väripainettu kangas, 2 lamppua ja näppärä kantokassi.

Kuvaformaatti: 300x300cm (kuvapuoli, korkeus-leveys)
Paino: noin 30kg

Decor

Hienoin kankaamme, joka on todella korkealaatuista. Kankaan mattapinta tarjoaa painatettaessa syvät ja vahvat värit korkealla kontrastilla, joten se soveltuu hyvin valokuvan taustaksi. Kankaan matala paino ja kestävä rakenne tekevät siitä helpon taittaa ja kantaa mukana. Printti painetaan vesipohjaisella värillä, mikä tekee siitä ympäristöystävällisimmän painatusvaihtoehdon. Sopii korkealaatuiseksi kankaaksi sekä sisä- että ulkomainontaan. Paloluokka B1/M2.

Tuotantoaika

Huomaa, että määritetty tuotantoaika lasketaan tarkistetusta ja hyväksytystä tilauksesta.

Graafinen materiaali

Lataa ja käytä mallia luodaksesi painatuksesi alkuperäisversion

Voit ladata sen alempaa, kohdan Lataukset alta. Tarvitset tiedoston editointiin sopivan kuvankäsittelyohjelman, kuten Adobe Illustrator. Jos et voi tehdä niin, otathan meihin yhteyttä saadaksesi apua. Voit ladata materiaalin joko tänne tuotesivulle tai ostoskoriin.

Saatat pitää myös