Rantaliput

Rantalipuissa on suuri mainostila, ja ne ovat yksi edullisimmista tavoista tuoda viestisi esiin.

Rantaliput valmistetaan omassa tehtaassamme Karlshamnissa. Olemme itse suunnitelleet rantalippujen mallit tehdäksemme niistä mahdollisimman käyttökelpoisia. Lipun suuri pinta ja kevyesti tuulessa liikkuva kangas vangitsevat nopeasti monia katseita. Lippuja on helppo kuljettaa ja niiden paikalleen asentaminen on nopeaa.

Huomaathan, että olemme vaihtaneet mastojen ja maakiinnikkeiden toimittajaa. Uudet tuotteet eivät ole yhteensopivia vanhan tuotevalikoimaamme kanssa, ja tämä pätee myös lippuihin. Jos haluat kuvamuutoksen tai lisätarvikkeita vanhan mallistomme tuotteeseen, voit edelleen ostaa niitä täältä.

Tuotteita yhteensä 4 kpl.

Näytetään 1-4 yht. 4 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Rantaliput

Kaikkiin yläpuolella näkemiisi lippuihin sisältyy masto sekä lippu kuva-aiheella.

Lippujen maakiinnikkeet eivät sisälly toimitukseen, vaan ne myydään erikseen. Jos siirryt rantalippujen myyntisivulle ja siirryt sivulla hieman alaspäin, löydät kaikki lippuihin sopivat maakiinnikkeet lisätarvikkeina. Pohjalevy on yleisin lisävaruste, sillä se on tukeva ja siisti sekä sopii hyvin kaikkiin tilanteisiin. Suosittelemme kuitenkin ostamaan maakiinnikkeen, joka sopii parhaiten juuri sinun käyttötarkoitukseesi.

Suosittelemme rantalipuille laukkua, mutta se ei kuitenkaan sisälly hintaan. Olemme päättäneet tehdä siitä lisävarusteen, sillä muuten meidän olisi pitänyt asettaa tuotteelle suurempi hinta, ja monet asiakkaamme haluavat mieluummin edullisemman hinnan ja tuotteen ilman laukkua.

Jotta tuotteen toimittaminen olisi meille helppoa, tarvitsemme valmiit kuvatiedostot, jotka on valmistettu vastaavalla tuotesivulla olevan mallin mukaan. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta luoda tiedostoa itse, autamme mielellämme. Jos kyseessä on pelkkä logo, lähetämme yleensä tiedoston takaisin täysin ilmaiseksi, mutta jos sisältöä tarvitaan hieman enemmän, meillä on palvelu graafista apua varten. Muistathan, että logon tulee olla vektorimuodossa parhaan laadun takaamiseksi.

Rantalipun valitseminen

Valikoimassamme on kolme erilaista rantalippujen mallia: hainevä, suora ja pisasanmuotoinen. Hainevä sopii parhaiten sinulle, jolla on pitkänomainen logo, ja pisaranmuotoinen on taas paras sinulle, jolla on neliönmallinen logo. Suora malli on yleensä paras, jos haluat lipun aiheeseen muutakin kuin logon. Se on suora ja hieman leveämpi kuin muut mallit, mikä helpottaa tekstin lukemista (esim. aukioloajat, puhelinnumerot jne.).

Pienin vaihtoehto sopii erinomaisesti sisätiloihin esimerkiksi messuille/tapahtumiin, mutta se toimii hyvin myös ulkona, esimerkiksi sisäänkäynnin yhteydessä.

Keskikokoinen vaihtoehto on yleisin rantalippu ulkokäyttöön. Lippu näkyy kauaksi ja saa paljon huomiota, mikä on täydellistä ulkotapahtumissa.

Suuri rantalippumme on täydellinen, kun haluat tulla nähdyksi kaukaa. Niille, jotka haluavat lisänäkyvyyttä, saatavilla on myös erityisen suuri versio, joka sopii täydellisesti tilanteisiin, joissa huomiosta kilpaillaan.

Lipun muotoilu

Suosittelemme lipuille mahdolisimman yksinkertaista muotoilua. Rantalippua katsotaan yleensä suhteellisen kaukaa, joten yksinkertainen muotoilu on sille kaikkein sopivin. Näin voit tehdä viestistä suuremman ja saada sen näkymään paremmin. Yleensä rantalipussa on vain logo. Jos olet onnekas, tilaa saattaa jäädä jäljelle, jolloin voit täyttää alueen esimerkiksi puhelinnumerolla, nettisivujenne osoitteella tai iskulauseella. Jos sinulla on pitkänomainen logo, suosittelemme sen kääntämistä 90 astetta pitäen sen pystyasennossa. Siten se vie paljon suuremman osan rantalipusta ja näyttää sen ansiosta selkeämmältä. Tavallisesti ensimmäinen kirjain on lipun alareunassa ja viimeinen yläreunassa, sillä se tekee lipusta yleensä helpommin luettavan. Sama pätee myös yksinkertaisempaan tekstiin, ja on parempi kääntää koko tekstiä kuin kirjoittaa jokainen kirjain pystysuunnassa. Jos sinulla on neliönmuotoinen logo, voit sijoittaa sen vaakasuoraan ja toistaa sen siten, että saat 4-5 logoa yhdelle lipulle. Voit myös asettaa neliönmuotoisen logon lipun yläreunaan ja sen alapuolelle toisen viestin tai tekstin, jotta koko markkinointipinta voidaan käyttää hyödyksi.

Rantaliput ovat oletuksena mustia, jotta ne sopisivat hyvin mustaan mastoon. Väriä on kuitenkin mahdollista muuttaa esimerkiksi siten, että se vastaa lipun taustaa, tai vaihtoehtoisesti valita täysin erilainen väri kontrastia luomaan. Muistathan, että lopputuloksen väri eroaa suunnitelmasta toisin kuin muissa painotuotteissa. Kangasmateriaalissa on pieniä reikiä, jotka voivat tehdä väristä himmeämmän kuin paperissa tai muovissa. Jos asetat rantalipun mustaa levyä vasten, huomaat, että värit ovat erittäin voimakkaat, mutta kun lippu asetetaan vaalealle taustalle, myös värit näyttävät vaaleammilta. Tämä on aivan luonnollista.