Ständit

Ständit ovat edullinen sijoitus niiden edullisen hinnan ja pitkän kestävyyden vuoksi.

Kaikissa standardiständeissä on muovikalvo molemmin puolin, jotta viesti voidaan suojata pitäen se kuivana. Tietysti on myös mahdollista hankkia ylimääräinen muovi, mikäli se on kulunut säistä johtuen.

Voit ostaa julisteita kaikkiin ständeihimme. Julisteet on painettu samaan materiaaliin kuin roll-upimme, joten materiaali on erittäin kestävää eikä se ole herkkä kosteudelle ja vedelle, kuten paperi. Jalkakäytävillä käytettävät ständit, kuten Citysign, Topsign ja Deluxsign, ovat täydennettävissä logolla. Julisteita ja ylälogoja on saatavana tuotteeseen liittyvinä artikkeleina valitun ständin tuotesivulla.

Tuotteita yhteensä 12 kpl.

Näytetään 1-12 yht. 12 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Ständin valitseminen

Jos haluat ständin, joka kestää erittäin hyvin tuulta, suosittelemme ensisijaisesti Wind Sign -ständejä. Niillä on joustava ominaisuus, joka antaa niiden kallistua tuulessa tehden järjestelmästä vakaamman.

Jos haluat ständin, joka on helppo nostaa ulos ja sisälle joka päivä, katso A-Ställ tai Easy Sign. On nimittäin olemassa kaksi halpaa ständiä, jotka ovat kevyitä ja siten helppoja liikuttaa. Easy Sign -ständin yläosassa on myös kahva, joka on kätevä liikuttaessasi ständiä. A-Ställ on sitä vastoin alumiinia, joten se painaa hieman vähemmän, eikä ruostu. Valitettavasti siinä ei kuitenkaan ole kahvaa.

ToppSign on halvin ständimme ylälogolla. Jos haluat ständin napsautuskehyksillä, Delux Sign tai CitySign on hyvä vaihtoehto. Jälkimmäiset ständit ovat hieman vankempia selviytymään ankarammista sääoloista.

Vedenpitävät julisteet ständeihin

Kaikkiin ständeihimme on mahdollista ostaa julisteita. Tulostamme julisteet samaan materiaaliin kuin roll-upit, mikä tarkoittaa, että materiaali on vedenkestävää, joten kosteus tai sade eivät vaikuta julisteisiin haitallisesti. Huomaathan, että myymme julisteita vain erikseen. Sinun on tilattava kaksi julistetta, jos haluat peittää sekä sekä ständin etu- että takaosan.

Ständi napsautuskehyksellä vai magneetilla?

Tarjolla on yleensä kahta erilaista ständiversiota, jotka poikkeavat sen suhteen, kuinka juliste kiinnitetään niihin. Ensimmäinen versio on etupuolen muovi, jossa on magneetti. Jokainen ständi sisältää läpinäkyvän muovin, joka tulee viestin eteen. Tässä tapauksessa etumuovissa on myös magneettinauha, jotta voit nopeasti asettaa viestin paikalleen. Koska ständit on valmistettu teräksestä, magneettinauha toimii hienosti, kun viesti puristetaan ständin väliin. Magneetin etuna on hieman yksinkertaisempi muotoilu, ja siten myös hinta on yleensä hieman edullisempi. Se on myös tyylikäs, koska et tarvitse napsautuskehystä, joka vie yleensä hieman enemmän tilaa.

Toinen vaihtoehto on napsautuskehys. Se on juuri sitä miltä kuulostaakin - kehyksen neljä osaa napsautetaan käsin. Etuna tässä kehyksessä on, että siihen on hiukan helpompaa sijoittaa viesti täysin suoraan, mikä voi joskus olla hieman hankalaa, jos sinulla on sen sijaan etumuovi magneetilla.

Ständit ylälogolla

Ylälogo on fiksu tapa näyttää logo aina, samalla kun välität muun viestisi itse ständin avulla. Näytät siten selvästi, mikä yritys on kyseessä, joten sinun ei tarvitse enää lisätä erikseen suurta logoa tulostettuun viestiin.

Tarjoamme kolmea ständimallia ylälogolla. Ne ovat TopSign, City Sign ja Delux Sign. City Sign on aivan erilainen kuin kaksi muuta edellä mainittua ständiä. Siinä on pyöreät jalat, minkä ansiosta näkövammaisten on helpompi havaita se. Koska kunnat pyrkivät helpottamaan näkövammaisten liikkumista, monet niistä ovat päättäneet sallia ainoastaan tämäntyyppiset ständit kaupunkiympäristössä. Siksi suosittelemme, että aloitat etsimällä tietoja kuntasi alueella sovellettavista säännöistä.

Delux Sign- ja TopSign-katuständit ovat melko lailla samankaltaisia. Suurin ero on se, että Delux Signissä on napsautuskehykset, kun taas TopSignin etuosan muovissa on magneetti. Mikäli et ole varma, kumpi sopii sinulle paremmin, lue lisää aiheesta yllä. Koska TopSignilla ei ole napsautuskehyksiä, tämä tarkoittaa, että sen suunnittelu on yksinkertaisempi ja siksi myös sen hinta on edullisempi. Koska tämä ständi on edullisempi kuin Delux Sign, se on myös yleisempi vaihtoehto. City Sign puolestaan on suositumpi, ja vaikka kunnallasi ei olisi vielä erityisiä sääntöjä aiheesta, on mahdollista, että niihin tulee muutos. Sen vuoksi voi olla hyvä, että sinulla on jo valmiiksi hyväksytty ständi, jotta sinun ei myöhemmin tarvitse ostaa uutta, sääntöjen mukaista ständiä.

Ständien koot

Ständin koko määräytyy julistekoon mukaan. Ständi, jonka koko on 50x70 cm, ei siis ole käytännössä 50x70 cm, vaan se on tehty sopimaan 50x70 cm kokoiselle julisteelle. 50x70 on yleisin koko, mutta myymme useimpia malleja myös 70x100 cm kokoisina.

Lisätarvikkeet ständeille

Myymme vettä hylkiviä julisteita kaikkkiin ständeihimme. Vedenkestävän materiaalin ansiosta voit käyttää julistetta turvallisesti missä tahansa huolehtimatta siitä, että vesi tai kosteus tuhoaa julisteesi. Tämän lisäksi tarjoamme tietyille malleille myös ylälogoja sekä etuosan muovia. Julisteen etupuolen muovi toimitetaan aina mukana kun ostat ständin. Kullekin mallille tarjolla olevat lisätarvikkeet löydät suoraan tuotteiden myyntisivuilta.