Kangas
  • Kangas
  • Kangas
  • Kangas

Kangas

325,00 €
(325,00 € Tax incl.)

25 000 tyytyväistä asiakasta
Nopeat toimitukset
Henkilökohtainen palvelu
Erinomainen
Perustuu 314 arvosteluun
Valittavissa olevat lisätarvikkeet
Kuvaus

Backdropista on tullut erittäin suosittu tuote näyttämöntaustoihin, kuvientaustoihin tai messuille. Backdrop painetaan kankaalle korkealaatuisena ja hienosti värejä toistavana. Ne ovat hyvin näyttäviä ja ne kiinnitetään helposti vahvikerenkaille. Meidän backdropimme painetaan 4-värisinä ja toimitetaan täydellisinä reunanvahvistuksineen ja vahvikerenkaineen.

Vi debiterar ett minsta pris på en kvadratmeter, vilket varierar i kostnad beroende på valt material.

Jopa 5 vuoden värinkestävyys riippuen kankaasta.

Decor

Hienoin kankaamme, joka on todella korkealaatuista. Kankaan mattapinta tarjoaa painatettaessa syvät ja vahvat värit korkealla kontrastilla, joten se soveltuu hyvin valokuvan taustaksi. Kankaan matala paino ja kestävä rakenne tekevät siitä helpon taittaa ja kantaa mukana. Printti painetaan vesipohjaisella värillä, mikä tekee siitä ympäristöystävällisimmän painatusvaihtoehdon. Sopii korkealaatuiseksi kankaaksi sekä sisä- että ulkomainontaan. Paloluokka B1/M2.

Decor Backlite

Backlite-kangas todella korkeaa laatua. Kankaan mattapinta tarjoaa painatettaessa syvät ja vahvat värit korkealla kontrastilla, joka vahvistuu kun kangasta valaistaan takaa. Sopii korkealaatuiseksi kankaaksi sekä sisä- että ulkomainontaan, ja käytetään usein valolaatikoissa, joista on silikoninauhakiinnitys banneriin. Paloluokka B1.

Polyglans

Korkealaatuinen kangas, joka soveltuu käytettäväksi sekä sisällä että ulkona. Uskomattoman kevyt mutta kestävä materiaali, jota käytetään lippukankaana, taustalippuihin, bannereihin ja banderolleihin. Kankaalle on ominaista hieno värientoisto ja se, että painatus toistuu lähes sataprosenttisena jopa kankaan taustapuolella (läpipainatus/heijastus). Tuulen lävitseen päästävä kangas on helposti varastoitavissa pieneen kuljetuslaukkuun. Paloluokka B1.

Satin

Satiini on erittäin kiiltävä polyesterikangas yksipuolista painatusta varten. Erityisen hyödyllinen korkealaatuisessa sisätilamainonnassa, kuten kaupoissa, näyteikkunoissa, showroomeissa ja näyttelyissä. Sertifioitu palosuojausluokka B1.

Graafinen materiaali
Tarvitsemme painatusvalmiin tiedoston koossa, jonka valitsit yllä.


Voit ladata materiaalin joko tänne tuotesivulle tai ostoskoriin. PDF-muotoa suositellaan ensisijaisesti siksi, että se on alustasta riippumaton.

Suosittelemme tiedostolle resoluutioksi 150 DPI, jotta saat parhaan mahdollisen laadun.

Lue sivulta lisää graafisista tiedoista.

Jämför med liknande produkter

Liittyvät tuotteet