• Yritysliput Valittavissa koko

Yritysliput Valittavissa koko

Toimitetaan jälkeen
Ota yhteyttä ja kerro haluamasi määrät ja tekniset tiedot, niin palaamme tarjouksen ja otamme sinuun yhteyttä.

25 000 tyytyväistä asiakasta
Nopeat toimitukset
Henkilökohtainen palvelu
Erinomainen
Perustuu 314 arvosteluun
Valittavissa olevat lisätarvikkeet
Kuvaus

Me tarjoamme mainos- ja yrityslippuja. Liput joko silkkipainetaan tai tulostetaan digitaalisesti läpi neuloksen tai kankaan.

Värit ja materiaalit (115g Polyglans-polyesterikangasta, jossa värit toistuvat kankaan taustapuolelle lähes 100%:sti) kestävät hyvin vaativammatkin sääolosuhteet.

Tulostuksien lisäksi teemme myös tarvittavat kankaiden viimeistelyt (vahvistetut reunat, palonsuojaus, lian- ja vedenhylkivyys).

Polyglans

Korkealaatuinen kangas, joka soveltuu käytettäväksi sekä sisällä että ulkona. Uskomattoman kevyt mutta kestävä materiaali, jota käytetään lippukankaana, taustalippuihin, bannereihin ja banderolleihin. Kankaalle on ominaista hieno värientoisto ja se, että painatus toistuu lähes sataprosenttisena jopa kankaan taustapuolella (läpipainatus/heijastus). Tuulen lävitseen päästävä kangas on helposti varastoitavissa pieneen kuljetuslaukkuun. Paloluokka B1.

Graafinen materiaali
Tarvitsemme painatusvalmiin tiedoston koossa, jonka valitsit yllä.


Voit ladata materiaalin joko tänne tuotesivulle tai ostoskoriin. PDF-muotoa suositellaan ensisijaisesti siksi, että se on alustasta riippumaton.

Suosittelemme tiedostolle resoluutioksi 150 DPI, jotta saat parhaan mahdollisen laadun.

Lue sivulta lisää graafisista tiedoista.

Jämför med liknande produkter

Liittyvät tuotteet